Bobike fietsstoeltje online kopen: begrip in de fietsstoelbranche!

Bobike is een betrouwbaar oer-Hollands merk op het gebied van fietsstoeltjes. Een Bobike fietsstoeltje staat garant Lees meer

voor kwaliteit, comfort en design. Iemand die de beste kwaliteit voor een goede prijs wilt, kiest voor Bobike fietsstoeltjes. De Bobike fietsstoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344. Kortom genoeg redenen om voor dit merk te keizen.

De fietsstoeltjes van Bobike worden geproduceerd in Nederland en over de hele wereld verkocht. De lijn van Bobike fietsstoeltjes bestaat uit de Bobike Junior, Bobike Maxi, Bobike Maxi city, Bobike Maxi plus, Bobike Mini en Bobike Mini city. Naast de fietsstoelen van Bobike bieden wij ook Bobike bekleding, windschermen en accessoires aan, Van zo’n succesvol Nederlands merk plukken wij allebei de vruchten!

Hoe monteert u een Bobike fietsstoeltje?

Laat u zich niet ontmoedigen. Het monteren van een Bobike fietsstoeltje is eenvoudig en kan iedereen. De fietsstoelen worden geleverd inclusief een universeel montage beugel. In het stappenplan wordt op een eenvoudige manier beschreven hoe u het fietszitje in 7 stappen voorop of achterop kunt monteren. De montagetijd is niet langer dan 5 minuten. Maak na de montage van de Bobike fietsstoel altijd een proefrit met uw kind. Controleer of alle onderdelen stevig gemonteerd zijn en pas dit eventueel aan. Herhaal dit regelmatig.

Met de veilige driepuntsgordel blijft uw kind veilig in het fietszitje bevestigd. Vanwege de immense populariteit zijn de fietsstoeltjes verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en motieven. Bij Fietsstoeltjekopen.nl is de verzending altijd gratis. We wensen uw gezin alvast veel fietsplezier!

Geen producten gevonden voor deze selectie.