Een fietsstoeltje voor voorop: veilig & plezier!

De meeste mensen kiezen ervoor om hun kind voorop in een fietsstoeltje mee te nemen. Bij Lees meer

een fietsstoeltje voor voorop heeft u altijd direct zicht op uw kind. Hierdoor kunt u goed op hem of haar letten. Houd wel rekening met het sturen, want dat is iets zwaarder in vergelijking met een fietsstoeltje voor achterop. Daarom is een fietsstoeltje voor voorop uitermate geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Op een bepaald moment wordt het kind te groot en gaat het sturen erg stroef. De goedkope fietsstoeltjes van Fietsstoeltjekopen.nl voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. De handige voetenbakjes zorgen ervoor dat de voetjes van uw kind niet verstrikt kunnen raken in de spaken. De geadviseerde leeftijd om een kind voorop een fietsstoel mee te nemen is tussen 9-12 maanden. Kijk goed bij de uitgebreide productomschrijving voor de technische eigenschappen van de fietsstoel. Wij wensen u alvast veel fietsplezier!

Wat zijn de voordelen van een fietsstoeltje voor?

Met een fietsstoeltje voor maakt u het mogelijk om gezellig met uw kind(eren) erop uit te trekken en de natuur te verkennen. Er zijn vele voordelen van de aanschaf van een fietsstoeltje voor bij Fietsstoeltjekopen.nl. We zetten ze voor u op een rijtje:

✓ Voldoen aan Europese veiligheidsnorm
✓ Eenvoudig te bevestigen op de fiets
✓ Uw kind altijd in het zicht tijdens het fietsen
✓ GRATIS verzending in 24 uur!

Dan volgen nu een aantal handige gebruikstips. Laat uw fiets nooit op de (brede) standaard staan als uw kind nog in het fietsstoeltje zit. Hierdoor kan de fiets omvallen. Als u boodschappen heeft gedaan, doe dan eerste de boodschappen in de tas en vervolgens uw kind in het fietsstoeltje. Hierdoor heeft de fiets meer ballast!

Geen producten gevonden voor deze selectie.