Veilig uw kind vervoeren op een fietszitje achter

Tijdens het fietsen met een kind achterop mag uw kind niks aan veiligheid ontbreken. Tevens mag Lees meer

u geen twijfels hebben over of het kind wel veilig in de gordels zit. Dat begrijpen wij bij Fietsstoeltjekopen.nl. Daarom voldoen alle fietszitjes achter aan de Europese veiligheidsnormen. Zodoende kunt u uw kind met een gerust hart achterop meenemen. De fietszitjes achter zijn voorzien van veilige voetenbakjes, zodat uw kind niet met zijn of haar voetjes tussen de spaken vast komt te zitten. Aan de voetenbakjes zit een handige sluiting dat de voeten in de voetenbakjes vasthoudt. Dit in combinatie met een gordel met veiligheidssluiting maken van deze fietszitjes achter een veilig fietszitje. Vergeet niet bij de productomschrijving te kijken voor welke leeftijd het fietszitje achter geschikt is. Houd ook rekening met het draagvermogen van het fietszitje. De fietszitjes achterop zijn eenvoudig te bevestigen op de bagagedrager. Staat uw favoriete kleur tussen de fietszitjes?

Wat zijn de voordelen van een fietszitje achter bij Fietsstoeltjekopen.nl?

Een fietszitje voor achterop brengt uw gezin veel fietsplezier. Het is eenvoudig om te monteren en verbetert vooral de veiligheid van uw kind op de fiets. Fietsstoeltjekopen.nl biedt u ook diverse voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje:

1.    Gratis verzending
2.    Levering in 24 uur
3.    De fietszitjes achter voldoen aan Europese veiligheidsnormen

In het weekend worden er geen fietszitje geleverd. Als een bestelling op vrijdag wordt geplaatst, wordt het fietszitje op de maandag geleverd. Pak uw voordeel en tel uit uw winst. Bestel uw veilige fietszitjes achter bij Fietsstoeltjekopen.nl!

Geen producten gevonden voor deze selectie.