Fietszitje voor: eenvoudig te bevestigen

Een fietszitje voor is erg in trek bij ouders van kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Een fietszitje voor is comfortabel voor uw zoon of dochter.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Bovendien heeft u direct zicht op uw kind. Bij het monteren van een fietszitje voorop de stang is het belangrijk dat u rekening houdt dat de rem- en versnellingkabels niet met het fietszitje in de knel komen. Bestel uw fietszitje voor 15.00 uur en ontvang de fiets de volgende dag in huis. Kijk bij het uitzoeken van het ideale kinderzitje niet alleen naar de prijs maar ook naar de bekleding en de uitgebreide productomschrijving. Wij hanteren een strenge selectie en zorgen voor een gevarieerd aanbod op het gebied van bekleding. De fietszitjes voor voldoen allemaal aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Zo zit uw kind altijd veilig voorop uw fietszitje. Trek erop uit en geniet van een gezellige fietstocht, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Goedkope fietszitjes voor: hoe werkt het bestelproces?

Het is mogelijk om de goedkope fietszitjes voor te sorteren op prijs, kleur, merk en positie. Kies van tevoren voor een gestructureerde zoektocht, bijvoorbeeld door een bepaald budget te hanteren. Het bestelproces van een fietszitje voor verloopt in 4 eenvoudige stappen. Het werkt als volgt:

1.    Vul uw klantgegevens in
2.    Kies de verzendwijze
3.    Kies uw betaalmethode
4.    Bevestig de bestelling

Voor Belgische bezoekers is er de mogelijkheid om te betalen met Mister Cash. Nederlandse bezoekers kunnen gebruikmaken van iDEAL, Paypal of bankoverschrijving of Credit card. Bestel uw fietszitje voor 15.00 en ontvang de fiets de volgende dag!