Koop een kinderzitje fiets voor & achter: bekijk snel uw voordelen

Fietsstoeltjekopen.nl is een ervaren online partner op het gebied van kinderzitjes fiets voor & achter. Met de ervaring van 3,5 jaar in de kinderzitjes branche, durven wij wel te zeggen dat we voor iedereen een geschikt kinderzitje hebben, zowel voor voorop als achterop.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Om een kinderzitje voor voor en achter nog aantrekkelijker te maken, bieden wij u graag de volgende voordelen aan:

1.    GRATIS verzending
2.    Kinderzitje voor & achter voldoen aan Europese veiligheidsnormen
3.    Levering binnen 24 uur, mits voor 15.00 besteld!

Bestelt u uw kinderzitje voor achterop voor 15.00 uur dan heeft u het de volgende dag in huis. In het weekend worden er geen kinderzitjes voor & achter voor de fiets geleverd. De kinderzitjes voor en achter geven steun aan de rug, handen en voeten van uw kind. Bij de aankoop van een windscherm houdt u uw kind tevens uit de wind. Kortom ideale voorwaarden voor de aanschaf van een veilig kinderzitje. Er gingen u al velen voor. Wacht niet langer en kijk snel bij de producten.

Goedkope kinderzitjes voor de fiets in diverse kleuren verkrijgbaar

Wij begrijpen uw wensen en verwachtingen omtrent de kinderzitjes en hebben een breed aanbod aan kinderzitjes voor u geselecteerd. De kinderzitjes voor en achter zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en bekleding. Wist u dat het mogelijk is om de producten te filteren op kleur, prijs en positie? Vooral het sorteren op kleur is erg handig. Zo ziet u in één klik uw favoriete kleur in beeld. Handig niet waar!