Bekroond met prijzen: fietsstoelen van Yepp/GMG

Sinds 1934 verkoopt GMG fietsstoelen. In 2009 is GMG gestart met het produceren van Yepp fietsstoelen. Lees meer

Het duurde niet lang of de Yepp fietsstoeltjes winnen award na award, bijvoorbeeld de Red Dot Design Award en de Fietsinnovatie award. Naast het comfort en het luxe design voldoen de Yepp fietsstoelen ook aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344. De Yepp fietsstoel is ruim voorradig en in diverse modellen te verkrijgen. Al met al hebben de Yepp fietsstoeltjes in een relatief korte periode een grote aantrekkingskracht ontwikkelt op de fietsstoeltjesbranche.

Yepp heeft zijn fietsstoelen verdeeld in drie verschillende typen, namelijk de Yepp Mini, Yepp Maxi en de Yepp Junior. De Yepp Mini is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar en heeft een draagvermogen van 9-15 kg. De Yepp Maxi is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar en heeft een draagvermogen van 9-22 kg. Voor kinderen vanaf 5 jaar is er Yepp Junior. De fietsstoel is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en heeft een draagvermogen van 20-35 kg. Welk fietsstoeltje past het beste bij uw kind?

Meer details over de veiligheid van de Yepp fietsstoel

De Yepp fietsstoel voldoet aan de Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen. Bij de Yepp Mini en Yepp Maxi is er een vijfpuntsgordel aanwezig die de veiligheid van uw kant verhoogd. Bij de Yepp Junior is er plaatst gemaakt voor een heupgordel. De reflectoren aan de achterzijde verbeteren de zichtbaarheid in het donker. De voetafscherming is optimaal verstelbaar waardoor uw kind zijn voetjes comfortabel in de voetenbakjes kan plaatsen. De Yepp fietsstoeltjes hebben een gesloten celstructuur waardoor water indringing niet mogelijk is. Kortom, genoeg eigenschappen die van de Yepp fietsstoel een betrouwbare fietsstoel maken!

Geen producten gevonden voor deze selectie.